Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 21 augusti 2010

Fanskapet

Till: NN
Sms: Jävla unge, nu ska man sitta på en pinnstol i 3 timmar! Finns en soffgrupp men den är tydligen för långt bort. Ja villl fan skjuta fanskapet!
Svar: Inget

Förklaring: Jobbade som personlig assistent åt NN för länge sen, han skulle på ett långt möte o ville absolut att jag skulle sitta precis utanför dörren... Smset skulle till en polare, men idiot som man är så skickade jag såklart åt NN, som satt där inne på mötet.... Vilken ångest, ja visste att ja skulle få sparken. MEN han hade inte telefon med sig så jag bad helt enkelt att få radera ett felskickat sms när vi var tillbaka på

Felsms.com

4 kommentarer:

 1. tillbaka på.. ?

  SvaraRadera
 2. Jävla svin, du fick betalt för att sitta på den där pinnstolen. Du får betalt för sådana konstiga grejer när du är personlig assistent.

  SvaraRadera
 3. borde väl lika gärna sluta arbeta som personlig assistent om du har den inställningen. Både för dig själv och för vårdtagaren. Alla passar helt enkelt inte för alla jobb. Hoppas du får sparken på något vis iaf.

  SvaraRadera
 4. skriv klart ditt ägg

  SvaraRadera