Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 26 augusti 2010

Får jag

Till: Kent
Sms: Får jag sova hos evelina inatt igen?
Svar: Jadu det vet inte jag

Förklaring: Jag skulle smsa min pappa och fråga om jag fick sova hos min tjej inatt igen men det kom till Kent , han jag jobbar för , skickade precis efter ett sms där jag bad om ursäkt men han bara skrattade, blir nog lite pinsamt när jag ska dit och jobba på söndag :P

/Adam


Felsms.com

2 kommentarer:

  1. Du arbetar, men måste fråga din far om lov för att sova hos tjejen ?

    SvaraRadera