Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 31 augusti 2010

Glo inte morfar

Till: Morfar
Sms: Såg allt att du klodde på min rumpa sist. Ditt lilla snuskhummer ;)
Svar: Inget

Förklaring: Min morfar råkade få detta istället för en kille som heter Markus. Morfar svarade aldrig, han kan nämligen inte skriva sms men läsa. Men jag ringde upp honom snabbt och sa att det blev felskickat :) Nästa gång jag såg honom så sa han till mig att han inte alls tittar på min rumpa haha

/Veronica

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar