Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 29 augusti 2010

Ha lite kul

Till: Pappa
Sms: Du kan komma nu dom har åkt skynda dig och glöm inte sexleksakerna gumman :) <3
Svar: Vad håller du på med Andreas. Jag trodde vi kunde lita på att du skulle sköta dig, vi är på väg hem nu och vi hoppas att bara du är där..

Förklaring: Mamma och pappa skulle på fest så jag tänkte att Tova kunde komma så vi kunde ha kul men så blev det inte för jag råkade skicka till pappa -.-

/Andreas


Felsms.com


11 kommentarer:

 1. Det är kul för jag heter Andreas O.O!

  SvaraRadera
 2. Hur gammal är/var du?

  SvaraRadera
 3. vafan kristen farsa eller?

  SvaraRadera
 4. Sjukt lama föräldrar..

  SvaraRadera
 5. Första kommentaren: Ja, extremt komiskt att ni har samma (ganska vanliga) namn. Akta dig för att läsa telefonkatalogen, du kanske skrattar ihjäl dig.

  Sen börjar man ju undra hur gamla folk är som skickar in sms, eftersom deras föräldrar flippar ur totalt om de får reda på att de ska ha sex. Tolv-tretton år?

  SvaraRadera
 6. Där fick du för att du är 12.

  SvaraRadera
 7. vafan muslimsk farsa eller?

  SvaraRadera
 8. Vad stela allas föräldrar här verkar vara. När jag var tonåring och bodde hemma var mina handbojor alltid framme. Min pappa tyckte det var skitballt och undrade om jag fått använda dem på någon, haha.

  SvaraRadera
 9. Shit, pappan måste vara jude!

  SvaraRadera
 10. Idiot pappa. Varför kan han inta ha sex om han tycker om det? Också: de kan inte vaka honom 24/7.. han ska ha sex om han vill.

  SvaraRadera