Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 23 augusti 2010

Härlig svärmor

Till: Svärmor
Sms: Fan vad vi ska ha kul ikväll gumman. Ikväll ska jag supa mig full och dansa på borden haha
Svar: Haha gör det vännen :)

Förklaring: Jag är inte den tjejen som super mig full. Eftersom jag har man och barn så händer det bara inte så ofta. Nu när jag och en väninna skulle ut så skulle jag skicka det här lilla smset som skoj. Men det hamnade hos min svärmor. Det roligaste var ju att hon gillade det. Nästa gång jag träffade henne, kom kommentaren: Blev det någon dans på borden? Hon är härlig min svärmor :)

/Helena

Felsms.com

2 kommentarer:

  1. Är du ute efter gratis spotify premium? Gör som jag, registrera dig på gratisspotify och börja samla poäng. Din första månad samlar du ihop till jätte enkelt med bara gratiserbjudanden. Det är när du ska nå din andra månad du får kämpa lite.
    Genom att registrera dig genom min länk får du 20 POÄNG istället för 10 när du registrerar dig. PASSA PÅ! Det är sjukt enkelt :)

    http://gratisspotify.se/?refid=12018

    SvaraRadera
  2. Gå in på det över .. bara referenslänk och du förbättrar läget för den över! Kan admin ta bort?

    SvaraRadera