Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 23 augusti 2010

Kukhimlen

Till: Exet
Sms: Haha, imorse väckte mitt one night stand mig när han stod naken framför mig. För en sekund tänkte jag bara: Shit har jag kommit till kukhimlen eller, för vilken jäkla bamsekuk han hade. Jag gav honom mitt nummer och checkade av en extra gång att han fått rätt nummer:)
Svar: Jasså, har du varit på borta match. Nice, då fattar jag varför du dissade mig totat igår kväll.

Förklaring: Fick lite problem där. Mitt ex hade kvällen innan hört av sig som en tok och ville träffas. Jag ville inte utan hamnade istället hos denna kukgud. När jag skulle messa min väninna om detta så var jag lite för snabb så jag skickade till senast skickat, mitt ex. Så kan det gå när man går och tänker på annat :)

/Jossan

Felsms.com

4 kommentarer:

  1. HAHAHAHAHHAHHA =D

    SvaraRadera
  2. Och *poff* så vaknade du upp ur drömmen om ett fel-sms. Faker.

    SvaraRadera
  3. Härligt! Ett EX är ett EX av en anledning...

    SvaraRadera