Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 24 augusti 2010

Luktade bajs

Till: Hugo One night stand
Sms: Tja girlfriend. Nyss hemkommen ifrån hugo från igår. Han ville ses igen, jag sa ja men helt ärligt så luktade hans balle bajs så nej tack. Ska vi ses idag?
Svar: Jag bara skrev så för att vara snäll, vill inte se ditt feta arsle igen!

Förklaring: Ska man tro på det eller? Jag har typ skit litet arsle. Snacka om att ta åt sig. Jag hade precis messat honom därför blev det felskickat.

/Cicci

Felsms.com

8 kommentarer:

 1. Kom hit så kollar jag om du sla ta åt dig om arslet eller inte.

  SvaraRadera
 2. HAHAHA pinsam du ä:)

  SvaraRadera
 3. Jag tror att ni båda tog åt er ovanligt mycket. Men ärligt talat, det gynnar bara dig och den det handlar om om du är ärlig från början. Vad vinner nån av er på om du ljuger och säger att du vill träffas igen?
  Klart han blev sur på dig!

  SvaraRadera
 4. haha, underbart felskick. dock skulle han nog inte ljuga om arslet om de inte fanns någon sanning om de?

  SvaraRadera
 5. Been there... Vad är det med killar och intimhygien egentligen? Hur kan det vara så svårt att tvätta sig ren där nere? Det gäller både äldre och yngre grabbar.

  SvaraRadera
 6. uuuh. jag skulle aldrig kunna skriva till någon att en killes balle luktade bajs. MÅR DÅLIGT BARA AV ATT SKRIVA DET NU FÖR DET LÅTER SÅ JÄVLA VIDRIGT :( varför uttrycker sig alla felsms-skickare så jävla äckligt och löjligt? kan det och att dom skickar fel ha något att göra med varandra kanske...? hmmm

  SvaraRadera
 7. Svär på att han luktade på den inom fem min efter att han fått ditt sms :p

  SvaraRadera
 8. HAHAHHAAHHAHAA.. smset åvanför mig fyfan ! True True!

  SvaraRadera