Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 26 augusti 2010

Mer än vänner

Till: Janne (min mentor)
Sms: Önskar att vi vore mer än vänner!
Svar: Inget

Förklaring: Vi körde det där kortspelet Sanning och Konsekvens på en tjejmiddag och jag gick uppgiften att skicka det smset till en person i min kontaktlista. Jag skulle välja en annan person som även han började på J men min kompis var snabbare och bara tryckte. Så blev överlycklig när jag såg att smset höll på att vandra över från min mobil till min mentors, perfekt...

/Eira

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar