Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 26 augusti 2010

Mys med mig

Till : Pappa
SMS: kom och mys med mig, vill inte titta film själv (a)
Svar: Inget

Förklaring: knackningar på dörren, vad är det du håller på med? men det är ju kul att veta vad sin dotter skriver till killar i alla fall. snackade med en kompis via sms och skulle skriva ett sms till honom över att han skulle komma till mig och har allmänt mysigt med film och det, men sen hade jag skickat ett sms till pappa innan detta, och skulle radera alla nummer ifrån "senast skickade" va på att jag råkade spara min pappas nummer och skickade till honom istället för min kompis. väldigt pinsamt :(

Felsms.com


3 kommentarer:

  1. Gaaaleet dålig beskrivning fattar NADA !! xD

    SvaraRadera
  2. därför man inte skriver till senast skickade utan väljer varje gång

    SvaraRadera
  3. jag fattade iiiiiingenting :D

    SvaraRadera