Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 24 augusti 2010

Pallar inte

Till: Mig (Anna)
Sms: Jaha, nu skulle Anna tydligen vara med sin pojkvän och jag pallar inte sitta och vänta på att henne så vi kan åka in när det passar henne!! Vi kan väl åka in så träffar vi henne sen eller ngt?
Svar: Antar att det skulle till Linn? ;)
 

Förklaring: Jag och två vänner skulle in till rixfm-festival och min kompis ville åka in tidigt, men jag kände för att åka in senare plus att jag hade bestämt med min kille så jag ville åka in senare. Sekunden efter jag hade skickat smset till min vän får jag detta tillbaka och förstår att det är felsms. ;) Brydde mig inte speciellt mycket, men tror att min vän skämdes ändå ;) (Linn är den andra vännen som vi skulle åka in med)

  Felsms.com

3 kommentarer:

  1. tycker ärligt talat inte det är hon som borde skämmas, snarare du...

    SvaraRadera
  2. varför ska hon skämmas? för att hon vill gå med sin kille? du fattar väl att smset överst var till henne

    SvaraRadera