Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 21 augusti 2010

Skrämt upp mig

Till: Marcus (Killen jag var på G med)
Sms: Nu har alla skrämt upp mig med alla fördomar om Marcus. Jag vet inte längre vad jag ska tro. Jag vet att man inte ska lyssna på killars ex eftersom dem kan hitta på alla möjliga historier men jag funderar helt ärligt på att inte gå längre än vänner.
Svar: Han ringde och sa något i stil med : Haha, gör du så. Inget som jag bryr mig om, för du är ändå inte värd mer om du går omkring och tror på avundsjuka h*ror.

Förklaring: Skulle skicka ett sms till min bästa vän för att tjejer han varit tillsammans med berättat att han exploderar för minsta lilla och kan till och med ge en på käften och hota osv. Så jag fick ju mina aningar efter ett tag så jag skickade ett sms till min vän om råd, och såklart klantade jag till det och skickade det till Marcus eftersom jag tänkte på honom.. lite skönt är det men kände mig jätte elak!

Felsms.com

6 kommentarer:

 1. och med tanke på svaret du fick ska du nog vara glad att det inte blev nåt mer..

  SvaraRadera
 2. Låter som att fördomarna var sanna.

  SvaraRadera
 3. Blev nog rätt... pojkar med tålamodsproblem och mindervärdeskomplex ska man hålla dig undan...
  Kyrkogården är full av flickor som inte gjorde det.

  SvaraRadera
 4. Tomas, ifall flickorna stannat i köket så hade dem inte hamnat på kyrkogården :)

  SvaraRadera
 5. tycker det är bra att det inte blev något mer!:)
  Var tillsammans med en sån där.......
  jag for på en fest och drack en halv öl. Då blev han förbannad och smällde sönder sin bils glasruta... haha helt jävla störd, och när jag skulle dumpa han så hotade han om att ta sitt liv.. dryg jävel alltså:P

  SvaraRadera