Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 21 augusti 2010

Spela död i sängen

Till: Tjejen på g
Sms: Asså hon är ju underbar som person men i sängen så kan man fan tro att man våldtar en nunna! Så fort det handlar något om sex blir det som en lek för henne som typ går ut så här "spela död" haha
Svar: Förlåt för att jag inte är en cirkus apa som dig i sängen!

Förklaring: Toppen brud i övrigt inget snack om saken..men när ja skrev messet så ringde kompisen precis när jag skulle skicka sen pratade vi om allt det där under säkert en timme sen när vi la på så tänkte jag inte mig för och fick för mig att det var hon jag skulle messa så det vart en jävla jobbig sits! Jag fick iallafall dåligt samvete och åkte hem till henne och pratade Det löste sig med ett skratt tillslut :)

Felsms.com

3 kommentarer:

 1. Hon kanske är osäker och ovan. Ge henne tid och berätta hur du skulle vilja ha det och små saker som hon kan göra som du skulle gilla. Och fråga också vad hon gillar och om du kan göra ngt för henne i sängen. Ta det gradvis och beröm massor när hon anstränger sig.

  SvaraRadera
 2. men om han skrev att dom löste det så behöver du inte komma med råd Em.. -.-

  SvaraRadera
 3. ^
  håll käften. lite råd är väl ändå bra, vafan blev du irriterad på?..

  SvaraRadera