Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 21 augusti 2010

Stackars Karl

Till: Karl
Sms: Snackade precis med Karl o han sa att han inte kommit in på natur :) jag låtsades ju att jag tyckte det var lite tråkit men vilken jävla tur. Trodde vi behövde gå i samma klass tre år till

Svar: Aha tack så mycket trodde du ville gå i samma klass?

Förklaring: Haha Karl är en kille som gått i min klass sen sjuan o alla typ hatar honom o nu när vi ska börja gymnasiet så sökte han till samma linje som jag och en kompis men han hade inte tillräckligt med poäng så han kom inte in o då tänkte jag sms kompisen och säga det men jag var lite för snabb o valde den jag hade skickat till senast


Felsms.com

19 kommentarer:

 1. Taskigt! riktigt elakt av dig, hatar falska människor!

  SvaraRadera
 2. "Haha Karl är en kille som gått i min klass sen sjuan o alla typ hatar honom o nu när vi ska börja gymnasiet så sökte han till samma linje som jag och en kompis men han hade inte tillräckligt med poäng så han kom inte in o då tänkte jag sms kompisen och säga det men jag var lite för snabb o valde den jag hade skickat till senast"

  Blev helt andfådd av att läsa det där, inte en ända punkt... Ska du gå natur? lolz

  SvaraRadera
 3. haha, diggar "Karl"s kommentar ;)

  SvaraRadera
 4. Fan vad lågt av dej.
  Du är uppenbarligen en sån person som aldrig har fått känna smärtan av att bli sviken.
  En jävla falsk bitch är vad du är.

  SvaraRadera
 5. Man kan ju fråga sig varför du hade honom högst upp i listan om du inte tycker om honom?

  SvaraRadera
 6. Du är ondskan i dess renaste form. DJävlar vad dum du är =D

  SvaraRadera
 7. Men ärligt talat... Det finns alltid någon som man inte gillar, vilken människa man än är. Så alla som kommer kommentera om hur elak denna person är så är ni antagligen likadana.

  SvaraRadera
 8. Dumjävel! >:( hatar mobbning och folk som tror dom är inne när de mobbar samma som alla andra. FY PÅ DIG POJKÄCKEL!!!

  SvaraRadera
 9. Alltså det här måste vara en fake historia. Natur har ju typ alltid platser över och intaget brukar ligga på 40 poäng...

  SvaraRadera
 10. Varför skriver alla att han är ond?
  Karl kanske inte är den mest underbara personen på jorden, men felsmsaren ville väl inte säga det i ansiktet på människan.

  SvaraRadera
 11. tänk lite, kanske är ett jättebra gymnasium? då måste man ha lite mer poäng

  SvaraRadera
 12. 1. Bitch
  2. Ska du gå NV-prog.? Lycka till!
  3. Lär dig att använda punkt för i helvete! Jävla fjortis...
  4. Öh, ja... B.I.T.C.H!

  SvaraRadera
 13. jag får hålla med anonym från 19:33 tråkigt men sant. Jag hade också en sån person i en tidigare klass. Han drev en till vansinne. jag har försökt förklara varför men förklaringen skulle lika gärna kunna vara en roman så jag skriver den inte här.
  Ni tycker antagligen att jag är taskig för att ni aldrig har utsatts för en sådan person, som även när han kommer in i en grupp av främlingar så lyckas han vända dem emot sig.

  till anonym 21:50 undrar jag var du gick i skola. Jag läste en speciell NV linje som bara fanns på en skola lite utanför stan. På grund utav läget hade den något lägre intagnings betyg och det var ändå 230. De vanliga nv-linjerna kanske 220, men ändå. Det var lågt om man inte gick på en absolut b-skola.

  ursäkta textmassan som ändå blev

  SvaraRadera
 14. Anonym 19:33: Det är sant att alla kan inte komma överens med alla, men man behöver inte snacka skit om folk för det och låtsas att man bryr sig. Det är bara falska människor som gör. Men du kanske tycker det är helt ok att andra behandlar dig så?

  Till den som skickade in smset: om det är sant så är du ju en hemsk människa som är så falsk mot dina vänner. Vill du inte vara vän med honom längre så säg det istället för att göra det värre genom att låtsas. Det mår varken du eller Karl bra av. Jag är glad för hans skull att han inte kom inte på samma linje som du, ditt äckliga as.

  SvaraRadera
 15. Där jag bor jag poängen till natur 30...

  SvaraRadera
 16. Samma här, där jag bor är poängen 30. Alltså g i svenska, matte och engelska. Fast de som kommer in med så låga poäng hoppar väl av.. Anledningen är att de i princip kan göra hur många natur-klasser som helst.

  SvaraRadera
 17. ni som skriver att hon är falskt osv. ni vet ju inte hur det har varit mellan dem förut? jag och en kompis började i samma klass i 6:an (för 4 år sen) och där fick vi en ny vän som förstörde vår vänskap och ljög om saker hela tiden, o bråkade o ville alltid ha rätt. Ibland så var antingen jag eller min andra kompis utanför. Men i åttan så märkte vi vad hon höll på med och vi fann tillbaka till varann och är jättebra vänner nu. Vi har inte mycket mer kontakt med hon andra.

  SvaraRadera
 18. Det beror nog på att natur inte alltid blir fullt och då tar de ju in alla även om de har 30p. Dock ska man ju klara av kurserna också

  SvaraRadera
 19. Jag blev andfådd i sinnet när jag läste förklaringen.

  SvaraRadera