Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 31 augusti 2010

Vill ha exet

Till: Mannen
Sms: Jag har haft kontakt med mitt ex Johan skit länge nu. Min man vet inget. Ska jag berätta? Vill leva med Johan istället...
Svar: Inget

Förklaring: Jag skickade fel, messet skulle till min väninna. Min svarade inte utan ringde upp och var helt förstörd. Kändes ändå skönt att få det sagt.

/Helena

Felsms.com

4 kommentarer:

 1. Jaha va hände sen då? :ö

  SvaraRadera
 2. Fake and gay, som allt på denna skit sida

  SvaraRadera
 3. Allvarligt, när man läser här så får man ju intrycket att folk inte har någon värdighet eller kraft längre. Allt är bara slit-och-släng, inget äras, inget värdesätts, bara lek runt. Och inte heller behöver man vara ärlig om det, nej istället kan man luras och bedra.

  Du blev förtjust i ditt ex igen under ett äktenskap... berätta det för din man då, och dela detta problem med den du faktiskt valt att leva ditt liv med så att ni kan lösa det som värdiga människor istället för att hålla på att gå bakom ryggen på honom.

  Hopplösa modernister.

  SvaraRadera