Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 7 september 2010

Akut på sjukhus

Till: Pappa
Sms: Jag kan tyvärr inte åka med i helgen. Pappa har fått åkt upp akut på sjukhuset och jag vill vara där med honom. Hoppas du förstår.
Svar: Inget

Förklaring: Pappa ringde och skällde ut mig och sa att jag inte skulle spöka om honom. Jag skulle tänka på om det kunde slå in. Smset skulle till en vän som skulle åka ned med några andra vänner till Göteborg i sommar men jag orkade inte följa med.
 
Felsms.com

7 kommentarer:

 1. Kan man inte bara säga att man inte har lust istället för att ljuga om en så allvarlig sak??!!

  SvaraRadera
 2. Men herregud! Om du inte orkade följa med så var det väl bara att säga det då? Skulle kompisen bli sur så är det ingen riktig kompis. Inte du heller för den delen som drar till sådana hemska lögner.

  SvaraRadera
 3. Förstår mig inte på såna här mytomaner.

  SvaraRadera
 4. Om man nu måste ljuga så är det väl inte så smart att ta något som man kan bli påkommen med.
  På min brors konfirmationsläger var det en tjej som sa att hennes farmor hade dött. Hennes pappa blev ganska förvånad när präster och ledare beklagade sorgen ;)
  vad jag vill säga med det är att sånt kommer fram. Om du inte råkar ha dina vänner i ett slutet system som aldrig kommer i kontakt med familjen.

  SvaraRadera
 5. HAHAHA klockren :)) sluta klaga bitterfittor jag hade sagt samma sak :>

  SvaraRadera