Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 15 september 2010

Asful frilla

Till: Sanna min vän
Sms: Chaa bruden va har du för dig? :) Var med Sanna nyss och hennes hår var verkligen asfult som du sa! Såg ju ut som hon skulle ha stoppat frillan i en mixer lixom...
Svar: Tack för den mina "vänner"


Förklaring: Skulle messa en gemensam kompis som tidigare hade sett hennes nya frisyr och knappade in fel namn eftersom jag nyss hade vart me Sanna. Hon var inte med oss på ca 1 månad..


Felsms.com

11 kommentarer:

 1. Ja, man kan ju undra varför? :P

  SvaraRadera
 2. Alltså tjejer är så jävla omogna! Alltså varför snacka skit om hennes hår? Kan slå vad om att du ser ut som ett arsle i ansiktet och det är därför du beter dig som ett också!

  SvaraRadera
 3. nej nej, det är inte tjejer..... Det är fjortisar......

  SvaraRadera
 4. tjejer asså... måste snacka bakom ryggen på kompisarna... ALLA tjejer e så.

  SvaraRadera
 5. Anonym kl 9.30: Ofta du kan säga att ALLA tjejer är så... Det är precis som att säga att ALLA killar bara är ute efter sex. Tror dessutom att killar också snackar bakom ryggen på sina vänner, tror det har mer med personen att göra än vilket kön man har.

  SvaraRadera
 6. Fjortisar asså kan man säga!
  För att fjortisar är balnd dem värsta jag vet!

  SvaraRadera