Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 26 september 2010

Druckit glass

Till: My
Sms: Har du sett My på sistone? Fan vad fet hon har blivit! Har hon druckit glass i två månader eller??
Svar: Tack då...
 

Förklaring: Blev lite fel där. Messet skulle till en annan kompis. Jag hade träffat en My samma dag och jag inte hade sett henne på ett tag för vi var båda upptagna ofta. Det visade sig att hon var gravid, men när jag såg henne var det inte så där jätte uppenbart för hon var bara några månader på gång. Lite pinigt att hon fick det, men oavsett tycker jag inte att graviditeten är en ursäkt för sådan viktuppgång. Magen syntes det knappt på, men armar osv var mkt större. Nu ett tag efteråt ser hon hur som helst uppenbart gravid ut...
/Pia

  Felsms.com

35 kommentarer:

 1. men retard, man går ju upp ändå, inte bara magen. Man kan få massa vätska i kroppen och sånt..

  SvaraRadera
 2. Fy fan vad dum i huvudet du är. Alla går upp olika under en graviditet. Alla är inte trådsmala med en lite kulmagen bara utan vissa sväller upp helt.
  Hoppas du kommer se ut som en ballong när du blir gravid.

  SvaraRadera
 3. "men oavsett tycker jag inte att graviditeten är en ursäkt för sådan viktuppgång"? Fy fan alltså, så ska jag säga till dig när du blir gravid! MAN GÅR UPP I VIKT NÄR MAN BLIR MED BARN, DET ÄR BARA SÅ LIVET ÄR, inget hon kan styra över! Det har INGET med hennes matvanor att göra! Fy fan alltså. Du skulle ha en spark i magen när du var i 8:e månaden.

  SvaraRadera
 4. Åh!! Vatten samlas i kroppen när du är gravid, vilket innebär att hela du går upp i vikt. Inte enbart en bulle på magen..

  SvaraRadera
 5. stor eller liten, tjock eller smal, man far vara precis som man vill. om du inte vill ga upp i vikt, visst, men du kan inte krava av andra att dom ska folja dina normer..

  SvaraRadera
 6. Tack så jävla mycket för att du hänger ut mig här Pia!

  SvaraRadera
 7. Haha, tycker inte du ska säga " att graviditeten är en ursäkt för sådan viktuppgång" för det är bara en ursäkt för att du ska tycka det är okej och gå och kalla folk för FETA !

  SvaraRadera
 8. Idiot! Det samlas ju för fan vatten i kroppen när man blir gravid..Kan du inte ett skit eller?

  SvaraRadera
 9. Graviditet är en stor ursäkt för viktökning. Vissa går upp väldigt många kilon vare sig de vill eller inte.

  SvaraRadera
 10. när man är gravid kan man ju svälla upp också?

  SvaraRadera
 11. Men är du efter eller? Hela kroppen sväller när man är gravid.

  SvaraRadera
 12. " men oavsett tycker jag inte att graviditeten är en ursäkt för sådan viktuppgång"

  Är du dum i huvudet eller? Det är meningen att gravida kvinnor ska gå upp i vikt för att ha tillräckligt med näring till deras barn då det enda de livnär sig på är modern...

  SvaraRadera
 13. En del kvinnor kan faktiskt bli stora som hus under graviditeten, kroppen tar på sig vatten, sväller, osv. Speciellt då man väntar sitt första barn.

  SvaraRadera
 14. Du måste ju helt klart vara efterbliven....

  SvaraRadera
 15. "..men oavsett tycker jag inte att graviditeten är en ursäkt för sådan viktuppgång"

  Herregud människa. Skaffa ett liv istället för att backstabba dina s.k. vänner, finns ingen ursäkt alls för det du skrev. Fy.

  SvaraRadera
 16. Hmm dricka glass...
  Vad gott!!! :D

  SvaraRadera
 17. Behöver man en ursäkt för att gå upp i vikt? Är det inte upp till var och en hur man vill se ut? Släpp ytligheten, den är föga klädsam.

  SvaraRadera
 18. Vad är det för fel på dig!?

  SvaraRadera
 19. kan alla kvinnor sluta snacka så mycket skit om varandra!?!?

  SvaraRadera
 20. tro det eller ej, det finns kvinnor som VILL gå upp i vikt

  SvaraRadera
 21. Seriöst. Jag vet mycket väl att vatten samlas i kroppen. Men ALLA ni skulle fatta om ni såg henne! Magen syntes knappt och hon var typ bara en månad gravid, men hade gått upp MINST typ 20 kilo på bara ett par månader. Det är inte normalt! Och du som skrev att du är My och klagar på mig; Fan vad du ljuger! Jag och My är fortfarande vänner och jag vet mycket väl att du inte är My. Hon vet att jag har lagt upp det här och hon bryr sig inte ens. Vi är såpass bra vänner att vi kan komma förbi fjanterier. Enda anledningen till att hon blev sur då var att jag inte sa det direkt till henne... Hon vill gå ner i vikt nu så hon och jag ska gå till ett gym när hon klämt ut sin unge.

  SvaraRadera
 22. Hahaha ja för det här felsmset är ju så jävla äkta... inte.

  SvaraRadera
 23. fan vad mycket tjockisar som skriver och är arga.

  SvaraRadera
 24. Jag tycker inte heller om kvinnor som ser sin graviditet som en ursäkt för att fläska på sig nå så djävulskt. Fan släpp chipspåsen!

  SvaraRadera
 25. Alla som gormar här är säkert tjockisar. Och, nej graviditeten är fan ingen ursäkt!

  SvaraRadera
 26. Herregud, hur gamla är ni..12 eller? Och den där Pia verkar ju inte heller ha mycket bakom pannbenet.

  SvaraRadera
 27. Pia: Det är fortfarande ingen ursäkt att backstabba sin vän på det där sättet och kalla henne för fet, speciellt inte när hon är gravid. Då behöver hon fanimej stöd, fattar du väl?

  Tur för dig att ni fortfarande är vänner, i mina ögon förtjänar du inte henne. Fy fan.

  SvaraRadera
 28. Fan vad taskigt, man säger inte så om än vän, någonsin.

  SvaraRadera
 29. Tänkte precis samma sak som dom flesta redan skrivit. Då jag var i 2-3 månaden, innan de ska börja synas på dom som väntar ett barn så var jag tjock i ansiktet, övriga kroppen var mindre än tidigare, byxor i strl 34 som i vanliga fall satt bra var för stora för mig då. Tänk efter innan du skriver nåt sånt nästa gång...

  SvaraRadera