Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 12 september 2010

En vit pudels rödbruna arlse

Till: Chefen
Sms: Jag såg precis en vit pudel som var rödbrun i arslet, runt ögonen och runt munnen. Ska det vara så?
Svar: Jag har faktiskt ingen aning. Ska på ett möte nu men vi skulle väl på samma möte kl 14:30?

Förklaring: Inte så lyckat att smsa chefen att man kollat en vit pudel i arslet men nu blev det så och han tog det bra för att han är cool. Vi pratade lite om det innan mötet vi skulle på och hade svårt atthållas oss för skratt sen. /Ylva

Felsms.com

4 kommentarer:

 1. Och till alla som undrar; det runt munnen och ögonen kan vara en slags sjukdom, min hund har det. Och i arslet. Hundar torkar sig förfan inte, så klart han är brun där. :)

  SvaraRadera
 2. FIY så är det rätt vanligt att pudlar (men också hundar i allmänhet) kan bli lite rödbruna i pälsen kring nos/ögon/rumpa/under tassar. Kan bero på svamp eller kvalster, men ibland är det bara en helt ofarlig pigmentförändring :)

  SvaraRadera
 3. Pigmentförändringen beror på fukt.

  SvaraRadera
 4. Men gud, alla hundar får så mer eller mindre men det syns ju mest på vita hundar såklart!
  Det är kroppsvätskorna som gör att det blir så speciellt under ögonen av tårvätskan och under tassarna av svetten eftersom hundar bara svettas under tassarna.
  Ibland KAN det vara svamp, speciellt under tassarna.

  SvaraRadera