Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 26 september 2010

Får man en avsugning

Till: Arbetskollega
Sms: Tack för att du ställer upp snygging. Får man en avsugning ikväll eller?
Svar: Oj, nej det måste jag avstå.

Förklaring: Jobbade med ett stort projekt med jobbet och hade just meddelat denna arbetskollega (kvinnlig) om lite nytt ang projektet. När jag senare skulle messa detta sms till min flickvän så råkade jag skicka till senast skickat, alltså min kvinnliga kollega. Det blev såklart en väldigt obehaglig stämning på jobbet senare men jag förklarade såklart att det blivit fel.

/Robban

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar