Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 19 september 2010

Flugsvamp

Till: Mamma
Sms: Vad ska man smörja in fittan med efter man rakat. Det kliar så jag blir tokig och så bli jag prickigare än en flugsvamp
Svar: Jag tycker att du ska ta det lite lugnt med rakningen.

Förklaring: Det var inte meningen att min mamma skulle få smset. Det förstår ni säkert. Meddelandet skulle skulle till min vän.
 
Felsms.com

14 kommentarer:

 1. Ja det är ganska uppenbart att det inte skulle till den mottagaren när du lagt upp smset på felsms...

  SvaraRadera
 2. Och det ksriver du till en vän? ^o)
  Du skulle nog tagit upp det med din mamma och inte din vän.
  Föräldrar är kloka och hon hade säkert kunna hjälpa dig!

  SvaraRadera
 3. Haha finns ju massa krämer för intim rakning gumman, gå till närmsta apotek :)

  SvaraRadera
 4. Det fungerar att smörja in med deo efter.. alkoholen i deon sluter porerna och fördel att du kommer lukta gott oxå =)

  SvaraRadera
 5. Om du har problem med röda "prickar" och irriterad hy efter intimrakning ska du smörja på med en återfuktande salva, vilken som helst typ. För att huden blir torr och när pubis då vill växa ut fort igen blir det irriterat.

  SvaraRadera
 6. Raka medhårs, då blir det inte lika irriterat

  SvaraRadera
 7. rfsu har två asbra produkter, en som heter "Nice n'cool" som är en after shave, och en som heter "feeling calm" som jag tycker är bäst dagen efter man rakat sig när det kliar som mest. De finns på apoteket men ofta finns de på ica också (där de är lite billigare). Hoppas de hjälper dig lika mkt som de hjälpt mig ^^

  SvaraRadera
 8. haru missat röda prickar reklamen på tv eller :P

  SvaraRadera
 9. deo funkar helt klart bäst av förslagen över :D :D nackdelen är dock att det luktar som fan och förmodligen inte smakar särskilt gott för killen så man måste tvätta bort det efter några timmar xD

  SvaraRadera
 10. deo lär ju förstöra ph-värdet i fittan? eller?

  SvaraRadera
 11. asså, du kan ju inte kleta ner det överallt, då blir det ju torrt och onajs antar jag O.o ta det bara "utanpå där uppe", inte emellan benen, så att säga :)

  SvaraRadera
 12. tästa att raka åt andra hållet :D jag rakade mot hårs innan massa röda prickar o kli bytte till mothårs ;) tästa de du !
  (de e bra för plånnboken med spara din deo ^^)

  SvaraRadera