Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 23 september 2010

Förste musjägare

Till: Svärmor
Sms: Vänta du bara! :-P Jag kommer där du minst anar och sen är du min, heela natten och förmiddagen imorgon. förste musjägare *** har inställt sig och utgått till lurpassningsposition 666 *pog*
Svar: (Skickades till min sambo) Har **** druckit? Han verkar vara lite obalanserad just nu. Du får nog passa dig när du kommer hem :-P


Förklaring: Min flickvän hade vart borta en vecka och var på väg hem. Vi var båda jättesugna på varandra så vi satt och mess-snusk-busade med varandra på mobilen medans hon satt på tåget. Lyckligtvis har vi en avspännd syn på sex i bådas släckter så det var ingen större ska skedd. / Förste musjägare!

  Felsms.com

7 kommentarer:

 1. Haha, 'förste musjägare'. Oslagbart.

  SvaraRadera
 2. Din räddare och magister24 september 2010 11:26

  *avspänd
  *medan
  *släkter
  *skada
  Betänk också användandet av s.k. "smileys" samt interpunktion och stor bokstav.

  SvaraRadera
 3. Hur kommer det sig att du inte kan stava till SLÄKT eller AVSPÄND? Och vad sjutton ska *pog* betyda? Har inte du gått i skolan? Din fröken borde skämmas.

  SvaraRadera
 4. Haha fan vad nördigt sms xD

  SvaraRadera
 5. ja tycker de va gulligt ^^ blev faktiskt lite kåt :)

  SvaraRadera
 6. en avspänd syn på sex är väl ok. men jag önskar verkligen att ni inte hade en lika avspänd syn på rättstavning. HELVETE!

  SvaraRadera