Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 3 september 2010

Fusk

Till: Läraren
Sms: Vad svara du på fråga 5?
Svar: Det där kallas fusk. Oavsett resultat så kommer du inte få godkänt.

Förklaring: Klantade mig och smsade min lärare istället för min klasskompis under ett prov.

Felsms.com

24 kommentarer:

 1. haha hur är det möjligt!?

  SvaraRadera
 2. När började man byta nummer med lärare? Jag har aldrig haft en lärares mobilnr under alla mina år i skolan ;D

  SvaraRadera
 3. verkar vara massa som har sina lärares nummer, vilket är obegripligt för mig. men denna var ju faktiskt jävligt rolig måste man ändå säga haha

  SvaraRadera
 4. intressant att alla har sina lärares nummer. så jävla fake så det finns inte. alla dessa.

  SvaraRadera
 5. Anna: Min lärare vill ha våra nummer eftersom han är lite orolig för oss - om något skulle hända.. Han bryr sig (lite för mycket ibland) om oss och därför vill han att vi kan kontakta honom + att han då kan ringa upp en om man skolkar ;)

  SvaraRadera
 6. haha eller hur anna..varför ska man ha det? stackars lärare, aldrig få vara lediga på riktigt utan att ha sina elever ringandes. Fick dock ett nummer av en lärare på univesitetet förra året men inte satte jag in det på min mobil. haha

  SvaraRadera
 7. Bara losers fuskar... åh, vänta... ja, det var ju du...

  SvaraRadera
 8. Jag förstår inte varför ni inte tror på att folk har lärares nummer? Jag är 20 år och i gymnasiet hade jag alla lärares nummer, de skrev upp dem på tavlan första lektionen. Våra lärare ringde om vi inte dök upp på lektion, skickade sms om inställda lektioner och läxor och så vidare.

  SvaraRadera
 9. Jag hade de flesta av mina lärares nummer under högstadiet, av olika skäl. Men det är alltid bra att ha. Har själv jobbat som lärare och ja, mina elever fick mitt nummer. Oftast skötte de det ansvarsfullt, men inte alltid. Dock var det värt det när de kunde ringa då jag var sjuk och fråga vad de skulle jobba med under lektionstiden. DET var ansvarsfullt!

  /Lenore

  SvaraRadera
 10. Rätt åt dig, även om läraren var dum nog att inte samla in mobilerna så är fusk bara korkat.

  Men det är inte särskilt ovanligt att ha lärarens telefonnummer,särskilt inte på vidareutbildningar.

  SvaraRadera
 11. varför skulle man inte ha sin lärares nummer ? man måste ju kunna sjukanmäla sig..

  SvaraRadera
 12. Asså shit. Håller verkligen med. Folk som ljuger. Inte tusan fick man sina lärares nummer. -_-' varför lägga in något om det inte är sanning?

  SvaraRadera
 13. JA FY FAAAN VILKA IDIOTER SOM HAR LÄRARENS MOBILNUMMER! Ni måste ju vara helt fel i huvet inget snack om saken!

  SvaraRadera
 14. "Anonym sa...
  intressant att alla har sina lärares nummer. så jävla fake så det finns inte. alla dessa."
  Dom är inte fake jävla idiot -.- Det finns massa som har sina lärares nr. Mina lärare skrev tex upp sina namn, nr och e-post första dagen på högstadiet och dom flesta skrev ner dom.
  Eller om vi är på klassresa brukar lärare oftast ge sitt nr till någon ifall nåt skulle hända.

  SvaraRadera
 15. 1. Varför har du lärarens nummer?
  2. Varför i hela fridens namn har läraren DITT nr? (Måste vara svårt för honom att lista ut vems nr som skickat, om du inte står med på eniro dvs.)

  SvaraRadera
 16. Jag är 21 och hade några av mina lärares nummer under högstadiet och de flesta av mina lärares nummer på gymnasiet. Det är inget konstigt..

  SvaraRadera
 17. men alltså.... varför tror alla att det är fejk bara för att man har en lärares nummer? det är många som har det. själv har inte jag nån lärares nummer. men vissa i min klass har våran mentors nummer, och han har vissa i vår klass nummer. och på min förra skola hade jag mina lärares nummer.

  men jäkligt onödigt att fuska.

  SvaraRadera
 18. Vi fick våra lärares mobil nummer första dagen i gymnasiet, men vi går hotell o restaurang och måste ringa när vi e sjuka till lärarna eftersom vi jobbar i kök osv. de är nog inte helt ovanligt att lärarna ger ut sina nummer nu för tiden...

  SvaraRadera
 19. Hela min klass skulle till Stockholm förut en dag och så fick man göra vad man ville i två timmar. Då fick vi våra lärares nummer ifall något skulle hända.

  SvaraRadera
 20. Klart man har sina lärares nummer?

  SvaraRadera
 21. Att lärare ger ut sina nummer till elever är inte alls ovanligt och de gör det av många olika skäl. Ni som inte tror på detta måste acceptera att tiderna förändras, det är inte som förr i tiden när ni gick i skolan... -.-

  SvaraRadera
 22. men snälla, jag har flera lärares nummer och min mamma som är lärare har ALLA sina elevers nummer Hon har deras så hon kan ringa till dem om de inte kommer, är försenade eller har missat någonting så hon ska informera dem om det. de har hennes nummer så de ska kunna få hjälp och fråga henne om div. saker - vilket jag tycker är jävligt mycket bättre än att de ringer hem hela tiden så att man aldrig kan ringa själv.

  SvaraRadera
 23. jag har mina lärares nummer :)!

  SvaraRadera