Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 11 september 2010

Gå igenom brorsans telefon

Till: Lillebrorsan 10 år
Sms: Om jag spyr då när jag sväljer spärman. Då skäms jag ihjäl.
Svar: Inget

Förklaring: Mamma brukar gå igenom brorsans telefon lite då och då så hon såg mitt sms några dagar efteråt och on frågade om jag fick halsbränna. Jag fattade såklart ingen ting eftersom jag inte visste att jag skickat fel. Hon tyckte att jag spelade dum, sen visade hon smset och jag skämdes.
/Tomatkinden

Felsms.com

12 kommentarer:

 1. Shiiiit, vad pinsamt! Du stavade sperma med ä!

  SvaraRadera
 2. Smaken är inte så god nej, men ett tips... Låt sperman samlas under tungan och låt satsen sedan smidigt smita förbi tungan ner i halsen. Då undviker man att känna så mycket smak av den.
  Alternativt, låt bli och ta det i ansiktet.

  SvaraRadera
 3. kan du inte stava till sperma både du inte heller suga av någon...

  SvaraRadera
 4. Sabrina:
  Kan du inte stava till borde borde du inte rätta någon.

  SvaraRadera
 5. kan du inte stava till borde så borde du inte klaga på någon...

  SvaraRadera
 6. och sabrina kanske skulle lära sig stava till "borde" innan hon hoppar på någon annan för stavfel...

  SvaraRadera
 7. @Sabrina. Om du ska spela tuff är ett tips att stava rätt själv ( både förresten, hur fick du borde till det? ) ! FAIL!

  SvaraRadera
 8. Anonym #2: Eller så tar man inte sperman i ansiktet heller? Är det verkligen de enda alternativen ni småtjejer tror att ni har idag? Hur jävla porrfilmsskadade kan man vara egentligen? Fan va sorgligt.

  SvaraRadera
 9. Hejkåmåhjälpmej13 september 2010 15:18

  Sabina du bode verkligen läva dig stva till "Bode" ;))))))) You knäckz me! Yik

  SvaraRadera
 10. men gud vad ni är dumma ni fattar väl alla att jag menade borde och inte både.. jag pratade i telefon samtidigt som jag skrev därför blev det fel.. dessutom anser jag fortfarande att man är för liten för att suga när man skriver "spärma"..

  SvaraRadera
 11. Vidrig mamma och gå igenom sin sons telefon...

  SvaraRadera
 12. @Mattias

  Snälla, han sonen var 10 år plz -.-' MATTIAS DÖ!!!!!

  SvaraRadera