Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 8 september 2010

Helt otroligt

Till: Exet
Sms: Fan vad jag saknar dig, det är helt otroligt. Kommer aldrig glömma det som var mellan oss. Hoppar du förlåter mig.
Svar: Du kanske borde prata med min flickvän om detta hon är ju allt din bästa kompis.

Förklaring: Det va meningen att det skulle till killen som det tog slut med i helgen. Min kompis trodde jag ljög för henne men när vi snackat mer om det senare löste allt sig.

Felsms.com

12 kommentarer:

 1. va? "du kanske borde prata med din flickvän"... "det va meningen att det skulle till killen" ???

  SvaraRadera
 2. Va??
  Jag fattar ingenting...

  Vem skulle det till egentligen?
  Vem är du?
  Vem är din kompis?

  ?????????

  SvaraRadera
 3. fatta inte ett piss av förklaringen

  SvaraRadera
 4. Vad är det ni ovanför inte förstår? Tjejen skickade uppenbarligen smset till sitt ex, som numera är tillsammans med hennes bästa vän. Smset skulle egentligen till ett annat ex, dvs killen som det tog slut med den helgen. Om jag har fel så rätta mig, men det är så jag tolkar det.

  SvaraRadera
 5. "du borde kanske prata med MIN flickvän"

  SvaraRadera
 6. Eh hur läser ni? Hon skickade till vad hon trodde var senaste exet men det var en kille innan, dvs ett annat ex, som fick det. Vars flickvän var en kompis till tjejen som skickade, och hon (flickvännen till exet) då trodde skickaren suktade efter hennes kille och krävde ett snack.
  Om man läser rätt som det står så var det rätt glasklart... Om än inte så kul..

  SvaraRadera
 7. Det står ju att smset skickades till ditt ex.. Är din bästa kompis ihop med ditt ex eller?? Eftersom du fick det svaret?

  SvaraRadera
 8. Haha, är ni tröga eller? Antagligen var det där ett annat ex än det hon skulle skicka till. Och exet hon skickade till är tillsammans med hennes bästa vän. Vad är det ni inte förstår?

  SvaraRadera
 9. Så ditt ex är nu tillsammans med din bästa kompis? oj... :/

  SvaraRadera
 10. Hon skulle skicka sms:et till den kille det tog slut med i helgen, inte till den kille hon var ihop med innan. hon har alltså haft 2 killar. och hennes kompis är nu ihop med killen hon skickade till. hennes kompis tog såklart illa vid sig av att hennes vän skickar sånt till hennes nuvarande kille, så tjejen som skrev detta sms beslöt att snacka med sin vän, som inte troddde på att sms:et var felskickat, utan trodde att hon ville ha tillbaka sitt förrförra ex. :)

  SvaraRadera
 11. Hon skickade smset till hennes ex so nu är tillsammans med hennes bästa kompis!
  Antar jag..

  SvaraRadera
 12. alla här e ju dumma i huvve fattar ni iget eller??

  SvaraRadera