Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 23 september 2010

Jag är sjukt glad

Till: 18-årig manlig elev
Sms: Min älskade underbara vän! Jag e så sjukt glad att du lever och tänker på dig nästan jämt! har nog hört att du flirtat med den manliga sjuksköterskan;) Får jag hälsa på dig på söndag eller måndag? Vill bara krama om dig!
Svar: Hej NN, tror du skickade till fel person;)
 

Förklaring: Min bästa vän hade precis vaknat upp på sjukhuset från en olycka som skulle få sms:et, men det kom till min 18-åriga manliga elev istället. 

  Felsms.com

5 kommentarer:

 1. Eh... alla lärare är ju livrädda för att sabba den där lärare-elev-relationsbubblan. HUR kan man då spara en elevs nummer?!

  SvaraRadera
 2. Vad för sorts människa är du som skickar ett simpelt sms när din bästa vän vaknar upp på sjukhuset efter en olycka?!?!!

  SvaraRadera
 3. @Anonym 2: ALLA normala människor skickar faktiskt sms när deras nära vänner blivit allvarligt, för att inte säga kritiskt skadade! Jag har alltid gjort så! Funkar varje gång!

  SvaraRadera
 4. Var det olyckan som skulle få sms:et eller anar jag ett syftningsfel i förklaringen?

  SvaraRadera
 5. Alltså, varför har du en elevs nummer över huvud taget? :S

  SvaraRadera