Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 11 september 2010

Jag hoppar

Till: Mamma
Sms: Jag hoppar. Ha roligt ni och tänk inte på mig. Kram / Elin
Svar: Vad är det du menar? Mår du inte bra? Mamma

Förklaring: Mina vänner skulle åka till Stockholm och festa. De frågade en sista gång om jag inte skulle med men när jag skulle svara så var jag snabb i fingrarna och i stress så svarade jag på fel sms. Stackars mamma berättade sen att hon trodde att jag skulle ta livet av mig.

Felsms.com

3 kommentarer: