Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 10 september 2010

Jag kommer

Till: Kändis jag precis intervjuat
Sms: Har bara 9% kvar av batteriet, men kom till xxx (uteställe) när du slutat. Puss finaste.
Svar: Jag kommer!
 

Förklaring: Råkade skicka det här till en kändis jag precis hade gjort en intervju med. Det skulle till min pojkvän. Jag skrev "Oups, skickade fel :)" direkt efteråt, så hans svar var väl rätt ironiskt som tur var. /Mary

  Felsms.com

4 kommentarer:

  1. dehär är nog fake skriv vilken "kändis" det var isåfall xD

    SvaraRadera
  2. vilken kädis var det ??

    SvaraRadera
  3. Ofta xD om man fått ett sms av en kändis att han el hon svarar, jag kommer, så är det ju självklart att man träffar kändisen xD för killen kan man ju träffa flera gånger än en kändis som troligtvis har fullt upp.. ;)

    SvaraRadera