Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 14 september 2010

Känslor

Till: Erik klasskompis
Sms: Hej! Jag tror att jag faktisk börjat få känslor för dig (a) <3
Svar: Jaha.. Jo varje gång nån skicka nå sånt där tro jag att de alltid är någon som jävlas med mig så.. Ja. Seriös eller? :o :p


Förklaring: Där blev det lite fel.. Satt och skrev med en kille jag börjat trätta och var lite för snabb i fingrarna och råkade skicka till min klasskompis erik istället för killen jag faktiskt hade känslor för :p piinsaaammt. och det värsta är att ja tror han gillar mig ^^ så.. ingen hitt direkt /Lajsa


  Felsms.com


7 kommentarer:

 1. ah du var lite snabb i fingrarna, saken är ju dock att skriver man med någon så svarar man på den personens sms o det skickas automatiskt till den personen då....FAKE

  SvaraRadera
 2. satt du och skrev med han och sen helt plötsligt i konversationen skrev du "Hej!" ?

  SvaraRadera
 3. "Hej! Jag tror att jag faktisk börjat få känslor för dig (a) <3"

  Skriver du hej ofta mitt i en sms-konversation?

  SvaraRadera
 4. Hahaha lyckat, så fake precis som ovan säger

  SvaraRadera
 5. hahah aso tycker det är rätt kul att så fort någonting verkar minsta ologiskt här så är det bara FAKE FAKE FAKE

  SvaraRadera
 6. Håller med anonym 14 september klockan 14.00 Jag tänkte exakt samma sak, om man skriver med en person så trycker man på "svara" och då kommer det automatiskt till den personen man har skrivit med. Och jag håller även med anonym 14 september klockan 14.04 Om du skrev till personen innan du skickade det smset, varför skrev du "Hej!"?

  SvaraRadera
 7. Oj, såg detta nu, håller med Krille 14 sep klockan 14.00 och inte anonym som jag skrev innan :P

  SvaraRadera