Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 30 september 2010

Klamydia i Danmark

Till: Gammalt ragg
Sms: Saaaara, Kalle(ragget) har också klamydia. Vad gör de i Danmark egentligen? Har de satt på varandra? Byter de ligg med varandra?
Svar: Du skickade nog fel där.

Förklaring: Jag och min kompis hade hittat varsitt danskt ragg ett tag innan och han hade berättat för henne sen att han hade klamydia. Ett tag efter fick jag ett sms där det stod att mitt ragg också hade det och att jag borde testa mig. Men istället för att skriva till henne och berätta fick han det.

Namnen är utbytta.


Felsms.com

1 kommentar: