Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 13 september 2010

Konfalägret

Till: Killen jag är kär vi
Sms: Jag tänker på honom hela tiden. Det har gått flera månader och så jobbar han ju på Hemmakväll och dit går man ju typ varje helg! Så Bellas förslag om att undvika honom funkar inte. Jag önskar bara att allt skulle vara som på konfalägret...
Svar: Inget


Förklaring: Skulle skicka ett sms till min bästa kompis när jag var deprimerad över killen jag har gillat en längre period men det blev lite fel. Istället kom det till killen det handlade om. Vi strulade på ett konfaläger jag och han var på. Kommer aldrig kunna se honom i ögonen igen!

/Maria

  Felsms.com

5 kommentarer:

 1. Varför kommer du inte kunna se honom i ögonen?
  Det där borde väll ha gjort dig glad?...

  SvaraRadera
 2. Säg hur du känner och sen så går du där ifrån.
  Så då avr det problemet löst!

  SvaraRadera
 3. Konstigt vad stora fjortisproblemen verkar när man är fjortis...

  SvaraRadera
 4. En mans hjärta går genom hans kuk. Lär dig det.

  SvaraRadera