Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 30 september 2010

Konserten

Till: Systers kille
Sms: Nu när ***** och jag inte är tillsammans längre kan väl du och jag gå på konserten idag, det blir som en dejt ;)
Svar: Inget han ringde upp och förklarade att han inte kände på det sättet för mig.


Förklaring: Jag har min systers kille inlagd som "fridas johan" och därför trodde min mobil att det skulle dit. inget särskilt pinsamt redde ut sig rätt så fort :) (har ändrat namnen...)


  Felsms.com

 

3 kommentarer:

  1. Jag tror att du missat ett stort steg i din förklaring.. skulle du skicka till någon som hette Frida(din syster)? Eller har du en mobil som tror att om det finns någon som heter "fridas johan" så ska den alltid skicka alla sms dit även om den egentliga mottagaren heter frans?

    SvaraRadera
  2. Nej men på min mobil skriver man bara in namnet så skickas det dit men om det finns flera som heter så kommer det upp en lista på vem jag egentligen vill skicka till och då tryckte jag bara förbi den och eftersom han stod först så skickades det till honom. förstår du ?;)

    SvaraRadera
  3. Jag har sett en likadan sånhär igår med Fridas syster .. Fake and homosexual

    SvaraRadera