Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 1 september 2010

Kratta i käften

Till: Dejten
Sms: Nej fan jag kan inte stanna. Vilken jävla kratta i käften. Måste dra...
Svar: Inget

Förklaring: Hon såg snyggare ut på bild än i verkligeheten. När hon skrattade såg hon inte lika snygg ut. Tyvärr råkade jag skicka smset till henne. Fan stackars brud, det var inte meningen... Hon såg jätte ledsen ut.

/H.P

Felsms.com

2 kommentarer:

  1. sjukt taskigt ! utsidan är ingenting som betyder :O skitsamma om man har en kratta i käften , vad finns bakom krattan ?

    SvaraRadera
  2. Anonym #1 här ovanför. Nog för att insidan är viktigast, men man måste ju fortfarande känna sig attraherad av människan. I've tried the other way around, att vara tillsammans med en som jag inte tyckte var snygg, bara för att han var en bra person. Did not work. Svårt att vara fysisk med någon man inte attraheras av alls, fysiskt. Sen att man måste uttrycka sig med saker som "kratta" osv, känns ju lite småelakt.

    SvaraRadera