Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 1 september 2010

Låna pengar

Till: Chefen
Sms: Du har inte en hundring att låna ut?
Svar: Jo självklart har jag det men jag vet inte riktigt om jag känner dig så bra.

Förklaring: Skulle messa min väninna Carro och snabb som jag är så skickades det till min chef. Företaget jag jobbar åt är otroligt stort så jag kan kanske ha pratat med honom 1-2 gånger. Så jag förstår att han tyckte det var konstigt :/ Förklarade mig sedan

/Klara

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar