Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 13 september 2010

Lillfingret

Till: Pappa
Sms: Varför ska jag sakna dig? Din kuk som är mindre än mitt eget lillfinger. Du kan dra åt helvete
Svar: Inget

Förklaring: Jag var galen på min pojkvän som sa att jag kommer sakna honom. Tyvärr sp skickade jag smset till min pappa som ringde mig senare och frågade om jag vill prata.

Felsms.com

 

4 kommentarer:

 1. varför väljer alla tjejer att gå på killens könsorgan när dom är sura...kan ju säga att ingen kille tar åt sig av de förutom då om han har otroligt lite självförtroende/självrespekt. Ungefär som att säga till en brud att hon har små bröst

  SvaraRadera
 2. Eller så kan man säga som i Sex and the City. Det kanske är hon som är slapp?

  SvaraRadera
 3. Till andres: Nu är det framförallt inte oftast tjejerna som dissar killarnas könsorgan, snarare tvärtom!

  SvaraRadera
 4. Du är tillsammans med honom för storleken på hans kuk eller n (i och med att det tydligen är den som avgör om du saknar honom eller inte)? Och eftersom du uppenbarligen inte är nöjd med denna så borde du ju inte vara tillsammans med honom alls?

  SvaraRadera