Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 16 september 2010

Matlista

Till: Kollega
Sms: Fläskfilé (en stor och en liten så vi har till lunch imorn också...) många champinjoner, kantareller och creme fraiche. Trosskydd för string (det är skillnad på trosskydd och binda, och trosskydd för string och vanliga, så kolla noga!) och ob's minitamponger :)
Svar: Inget, hon skrattade bara väldigt mycket.

Förklaring: Skulle skicka ett sms till min pojkvän vad han skulle handla, och eftersom han är kille är det viktigt att skriva exakt vad det är så det inte blir några problem, men jag var för snabb och råkade skicka till min kollega på jobbet.

/Lina

Felsms.com

6 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  SvaraRadera
 2. FAIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD
  Förresten är inte alla killar såna!

  SvaraRadera
 3. Hahahaha fick mig ett jävla gott skratt hahahahaha

  SvaraRadera
 4. Nädå jag generaliserar inte alls... Min pojkvän skulle förmodligen känna sig idiotförklarad om han fick det smset, med all rätta.

  SvaraRadera
 5. Köp era förbannade fittplåster själva!

  SvaraRadera