Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 1 september 2010

Mental kris

Till: Carl (Min bästa killkompis)
Sms: LINA JAG HAR EN MENTAL KRIS!! :O Ring min när du kan! <3
Svar: Inget

Förklaring: Jag hade precis bråkat med min en killkompis om hurvida jag gillade en annan kille eller inte.. precis när vi lyckats bli sams skulle jag skicka detta sms till min bästa vän (trodde jag). När jag upptäckte att jag hade skickat fel skickade jag ett till sms där det stod ''uups felskickat! '' en aning pinsamt då han måste ha fattat och dessutom genomskådat min senare lögn om att det gällde vilka kläder jag skulle ha på mig nästa dag..

Namnen är utbytta ;)

/Lollol


Felsms.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar