Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 29 september 2010

Misstänkt

Till: Mig
Sms: Hihi, hans flickvän sitter hemma i detta nu och pluggar till en tenta som hon ska imorgon...och lägger tydligen väääldigt mycket tid på att plugga... Haha under hennes tenta imorgon ska jag komma hit med en mysig lunch, så får han öppna ögonen för hur mycket bättre tjej jag är ;)
Svar: Inget

Förklaring: Kollade upp från mitt plugg när jag fick det här messet från min pojkväns kollega. Han jobbade på ett hotell, och jag hade länge misstänkt att hon ville något mer. Reste mig från böckerna, plockade ihop en picknickkorg, begav mig till hans jobb och visade smset. Varje gång hon kom under hans rast, framhärdade vi hur mysigt vi hade det... Tog henne minst 3 pikar innan hon röd i ansiktet sprang därifrån :)

/JM

Felsms.com

5 kommentarer:

 1. Vilken idiot! Men bra jobbat av er :)

  SvaraRadera
 2. Haha så jävla bra!

  SvaraRadera
 3. Tjosan, vad bra! En väckarklocka och hämnd i ett!

  SvaraRadera
 4. Helt underbar respons.
  (Jag hade nog mest blivit förbannad.)

  SvaraRadera