Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 25 september 2010

Nu nu nu

Till: Charles
Sms: Haha joo men du har nästan max ;) och jag vet ju faktiskt att Charles är super mysig att pussas med och det gör mig mer galen jag vill bara ha honom nu nu nu kom och ta mig Charles nu nu nunu :)<333
Svar: Ööö okey vad menar du med att jag har max? Driver du?
 

Förklaring: Sms'et skulle till min kompis, och handlade om att hon var på g med en kille som hette Max. Skrev ju även till "henne" att jag väldigt gärna ville ha Charles.. Tyvärr hamnade sms'et helt fel och jag råkade skicka det till Charles, han som jag skrev om i sms'et alltså. PINSAMT!! Lyckades dock bortförklara allt grymt bra, med att jag undrade om han och Max var tajta kompisar.. Haha!

  Felsms.com

5 kommentarer:

 1. du är ju helt blåst.. klart fan han fattar att du vill ha honom i dig. blondie

  SvaraRadera
 2. Eller så kunde du sagt vad du tykcte och tänkte!
  Det går också!

  SvaraRadera
 3. Jag tvivlar på att "Charles" var så dum att han gick på det... Det är ju ganska uppenbart vad smset betyder.

  SvaraRadera
 4. Dåååååliiiigt. Fan vad trist, varför inte bara säga att du skickade fel med ändå menade att du ville ha honom?

  SvaraRadera
 5. Han får värsta kärleksförklaringen, men det enda han bryr sig om är att han tror att hon tycker att han har stor kuk. Dålig prioritering?

  SvaraRadera