Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 14 september 2010

Öga mot öga

Till: Mamma
Sms: Jag hade velat sagt detta till dig öga mot öga, men går ju tyvärr inte när du kommer hem förrens om en månad. Och jag kan inte vänta.... JAG ÄR GRAVID!! :D
Svar: Men... men.. du är ju bara 18 år.. Men är detta vad ni vill så ska jag självklart hjälpa er med detta! Många kramar mamma

Förklaring: Jag skulle skicka till min pojkvän men det hamnade hos mamma då jag satt och funderade på hur jag skulle berätta det för henne. Så svaret jag fick var väldigt lättande! Nu är det en vecka kvar tills jag ska föda och jag och min pojkvän kan inte bli mer lyckliga! :)

/Julia

Felsms.com

28 kommentarer:

 1. Grattis till er! :)

  SvaraRadera
 2. Skulle man inte ringa och berätta en sån sak istället för att smsa??

  SvaraRadera
 3. 200 att du kommer hitta din pojkvän med din mamma ^^

  SvaraRadera
 4. Om jag var mamma skulle jag ringt..
  Och grattis förresten!

  SvaraRadera
 5. Då måste jag bara få be om att få gratulera! :D Kul att du blev så glad trots din unga ålder, bebisen känner sig garanterat välkommen :D
  Kram

  SvaraRadera
 6. 1, Ofta man inte ringer och berättar?
  2, Ofta in din mamma ringer?
  3, Varför avorterade ni inte bort barnet?
  4, Ni har sabbat era liv.
  5, Ni är inte lyckliga.

  SvaraRadera
 7. Grattis så hemskt mycket! Vad roligt :D

  SvaraRadera
 8. Tycker synd om barnet som ska behöva leva fattigt på ditt socialbidrag då du knappast kommer ha tid med skola nu.. IDIOT

  SvaraRadera
 9. Hoppas barnet blir lika lyckligt med en 18-årig troligtvis knappt-avslutat-gymnasiet-mamma och att det går bättre för det än vad det låter som att det kommer göra.

  Abort va inte ett alternativ?

  SvaraRadera
 10. Grattis! Om tio år kommer barnet ha skilda föräldrar (du tror väl ändå inte att ni kommer hålla ihop livet ut när ni träffas som tonåringar?) som fortfaranda jobbar på 7eleven eftersom de inte har nån vidareutbildning och han/hon kommer antagligen följa sina smarta föräldrars fotspår. Jag vet inte om barnet var planerat eller inte men å andra sidan vet jag inte vad som är mest idiotiskt: att man inte använder preventivmedel (eller om man nu råkar glömma att göra det nån gång inte gör abort) eller att man väljer att skaffa barn innan man ens är färdig med puberteten istället för att vänta några år. Varför ha så bråttom, du har hela livet framför dig...

  SvaraRadera
 11. wow, så skulle inte min mamma reagerat! haha x)
  GRATTIS!!! (:

  SvaraRadera
 12. Grattis!
  Men nu har ni en bra chans att bevisa att inte alla förhållande där minst en är under 25 år kraschlandar mindre än 2 år efter barnet är fött.

  SvaraRadera
 13. Sluta klaga på henne! Finns många som får barn när de är runt 30år och inte kan ta hand om barnet. Åldern spelar ingen roll utan mognaden! Grattis säger jag bara och ta väl hand om varandra och er lilla solstråle.^^ // avundsjuk 19åring som också vill ha barn nu.

  SvaraRadera
 14. gud vad positiva alla är här.

  SvaraRadera
 15. haha, förstår inte hur alla kan kommentera hur hennes liv kommer se ut?
  Mina föräldrar träffades som 17 åringar och fick mig när de var 18. Mina föräldrar är inte skilda?

  Grattis annars!:D

  SvaraRadera
 16. Grattis kan man ju bara säga och hoppas det går bra för er och er lilla sötnos..

  SvaraRadera
 17. Oj hjälp!!?!
  - och nej jag syftar inte på att hon blev gravid utan på era kommentarer... det finns många som klarar av att få barn när dom är 18? och som INTE separer osv...

  GRATTIS!! :D

  SvaraRadera
 18. mamma är ingen ålder, det är någonting man är.

  SvaraRadera
 19. Ert barn får iaf privilegiet att ha unga föräldrar, 18 år visserligen, men jag vet flera som har fått barn i tidig ålder och det har gått ypperligt för.
  Grattis och all lycka åt er!

  SvaraRadera
 20. grattis som fan!! :D är glad för eran skull att ni är lyckliga tillsammans, det är viktigst av allt.
  synd bara att det finns så himla många som tror man måste vara gråhårig för att kunna ge barn en bra uppväxt :s

  SvaraRadera
 21. Så j**la massa negativa synpunkter. Oavsett om det inte skulle gå vägen för paret i all framtid, så verkar det ju som om det finns god potential i mormor, så det finns nog ingen anledning till oro för barnet. Låt oss istället lyckönska paret till det största som kan hända dem, oavsett deras ålder. Tänk på alla som inte kan få barn!

  SvaraRadera
 22. Man ska inte skaffa barn när man är barn själv. Ta bort det nu.

  SvaraRadera
 23. men gud vilka hemska kommentarer.. låt andra leva sina egna liv, det är nog ni som är olyckliga som måste trycka ned andra.

  SvaraRadera
 24. Tycker det är underbart att ni är lyckliga!! skit i vad alla andra säger. och grattis :D

  SvaraRadera
 25. 13Åringen som vet mer än du.26 september 2010 12:43

  Om man försöker skaffa barn när man är mellan 35-40 är det mycket svårare att bli gravid, eftersom att kroppen är skapad för att bli gravid i tonåren.

  SvaraRadera