Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 13 september 2010

Rövslickaren Anders

Till: Anders (Arbetskamrat)
Sms: Ska jag göra allt på jobbet eller. Fan vilken rövslickare Anders är.
Svar: Dålig stil av dig att skicka sånt här strunt men jag ska ändra mig.

Förklaring: Blev bara så jäkla irriterad på Anders på jobbet. Han gjorde ingenting. Gick bara runt och pratade och smörade för folk. När jag skulle skicka detta sms till en annan på jobbet så råkade jag trycka upp hans namn. Han blev ganska så besviken på mig men ändrade sitt beteende snabbt.

/Sara

Felsms.com

6 kommentarer:

 1. Du vet att det finns något som heter feedback va? Och Anders verkar vara bra på att ta emot sådan. Du borde lära dig att ge effektiv feedback till dina arbetskamrater för att din arbetsplats ska bli roligare och effektivare. Att snacka skit bakom deras ryggar tar er ingenstans...

  SvaraRadera
 2. Anon orka vara så seriös. Denna hemsida är inte här för du ska läxa upp folk.

  SvaraRadera
 3. håller med dej ovanstående.

  SvaraRadera
 4. Denna hemsidan är här för att vi ska skratta åt andras failar och sen kanske skicka in nåt eget! :)

  SvaraRadera
 5. Sara är en sån på jobbet som får mej att lacka ur!

  SvaraRadera
 6. Alla klagar på att felsms blivit sämre, men det beror ju fan på att alla klagar hela tiden. Alltid är det nåt som är fel, stavfel, särskrivning, någon skrev något som någon annan bakom dataskärmen säger var fel, falska felsms osv. Som ni över har sagt så är det en hemsida som är till för att ge folk ett gott skratt, inte för att klanka ner på andra.
  Och ja, jag är medveten om att jag själv klagar nu. Man kan väl säga att jag kastar stenar i ett glashus, men jag var bara tvungen att säga det.

  SvaraRadera