Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 22 september 2010

Snuskigt sms

Till: Johannes
Sms: Jag sitter och smeker mig själv medan jag ser på din underbara bild och önskar att du var här Så att jag kan suga av dig. Om du var här skulle jag be dig slicka mig och sen föra in din *** i min våta ***** och få mig att skrika av lust när jag kommer.
Svar: Vad fan menar du med det

Förklaring: Jag satt och smsade med mitt kk när jag fick ett sms från en gammal killkompis som jag haft ihop det med förut och då råkade jag smsa det här till honom ist för till mitt kk. Skämdes ihjäl.

Felsms.com

3 kommentarer:

  1. Att killen inte tog sin chans >.<

    SvaraRadera
  2. Han måste vara blåst som frågar "Vad fan menar du med det?"...

    Tycker det lämnar ytterst lite utrymme för missförstånd.

    SvaraRadera