Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 8 september 2010

Spy i kallingarna

Till: Pappa
Sms: Fan vad sjukt fyll jag blev i helgen. Satt och sket på toan och spydde i kallingarna samtidigt. Jag kastade ut kallingarna genom badrumsfönstret. :)
Svar: Inget

Förklaring: Jag fick ett skrikande samtal av pappa. Han blev galet arg. Inte för att jag druckit utan för att jag blivit så full och tydligen såg det som en merit. Smset skulle till en vän som missade festen trodde jag. Men han var tydligen där han med.

Felsms.com

5 kommentarer:

 1. får jag spy i dina kalsonger nästa fest?

  SvaraRadera
 2. Vad är meningen med att supa sig medvetslös? Det har jag inte riktigt förstått ännu. Ge mig en bra anledning, tack på förhand.

  SvaraRadera
 3. linn: det är kul fram till man spyr.

  SvaraRadera
 4. Får jag spy i dina kallingar nästa gång?

  SvaraRadera
 5. Haha! Hörde en liknande historia. Men den killen somnade på toan, efter att han skitit i stolen och spytt i kalsongerna. När han vaknade, fortfarande aspackad, fatta han ingenting och drog på sig kalsongerna och byxorna och gick och la sig. Jag skulle anta att när han vaknade nästa morgon så spydde han av andra orsaker.

  SvaraRadera