Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 15 september 2010

Ta mig här ifrån

Till: Killen man träffa för första gången
Sms: Hjälp ta mig här ifrån!
Svar: Va?
 

Förklaring: Träffade en kille för första gången, och jag tyckte det var pinsamt och tyckte att killen var ful. så skulle skicka ett sms till en tjejkompis men råkade skicka det till killen jag va med istället, jag skyllde på att det var kallt, riktigt pinsamt!

  Felsms.com

7 kommentarer:

 1. Verkar lite konstigt, skrev han alltså "Va?" när han va i samma rum? Hmm

  SvaraRadera
 2. Jävla ytliga människa!
  Så himla omoget av dig din lilla tönt!
  Bara för att han är ''ful'' enligt dig så kanske han har en jättebra personlighet!

  SvaraRadera
 3. kille för första gången?
  var har du vart?

  SvaraRadera
 4. Så han var så ful att du inte kunde tänka dig att prata bort ett par timmar med honom och sedan säga att ni inte passade ihop? Det var nog bland det ytligaste jag någonsin har hört.

  SvaraRadera
 5. jag gjorde samma sak en gång (A) fast jag smsa mass olika folk för att se vem jag kunde fly till XD sen nr jag hitta en la jag till mitt nummer i mobilen och döpte den till mamma, så skicka jag ett sms till mig själv där det stod att jag var tvungen att åka hem, visade det för honom och drog. fyfan den killen var ful!

  SvaraRadera