Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 3 september 2010

Ut och in

Till: Taina
Sms: Fy fan vilken jävla ful hund Taina hade köpt. En så där nakenhund. Det ser fan ut som hon vänt ut och in på hunden.
Svar: Haha ut och in? Du sa att den var söt fast han inte har något hår. Varför?

Förklaring: Vi blev inte osams. Min vän förstog att alla nog kommer att tycka att hunden är ful tills man lärt känna den. Men det var i alla fall pinsamt när jag fick svaret och förstod att jag skickat fel
/Tea

Felsms.com

8 kommentarer:

 1. Förstod* Stavas det.

  SvaraRadera
 2. Nakenhundar är nog de fulsötaste djuret som finns.... och man känner sig pervers när man klappar dem.

  SvaraRadera
 3. Varför ska folk vara så jävla oärliga hela jävla tiden? Är det faktiskt så svårt att klämma ur sig sin egen åsikt? Folk är fan otroligt svaga och ryggradslösa som inte kan stå för sin åsikt.
  Och kan människor inte ta andras åsikter utan att bli sura så kan man gå och isolera sig.

  Skaffar man sig en nakenhund så borde man ju förstå att folk kanske inte tycker det är världens sötaste grej sådär med det samman. Tur att sin kompis verkade förstå det.

  /Henna

  SvaraRadera
 4. Min faster skaffade en nakenhund, första gången jag såg den frågade jag om hon skaffat en råtta...

  SvaraRadera
 5. En chinese crested? De är ju söta :/ De ser lite speciella ut, men de är jättesöta.

  SvaraRadera
 6. Om det är en kinesisk nakenhund så kan jag inte alls hålla med dig. Den ända hunden jag skulle kunna tänka mig köpa.

  Fast sen gillar jag å andra sidan sfinxar också.

  SvaraRadera
 7. Till Anonym 4/9 04.20: Du skrev: 'Den ända hunden jag skulle kunna tänka mig köpa.' Du vill väl inte köpa hundens ända??? Kan bli lite äckligt. Men visst, vissa tänder kanske på ändor på hundar.

  FÖR FAN! LÄR ER SKILLNADEN PÅ ÄNDA OCH ENDA!!!

  SvaraRadera
 8. "Skaffar man sig en nakenhund så borde man ju förstå att folk kanske inte tycker det är världens sötaste grej sådär med det samman. Tur att sin kompis verkade förstå det."

  Eh, qué? Jomen visst, jag förstår att du försöker uttrycka att alla har olika tycke och smak men det där var ju typ som att säga "Köper man en labbe så måste man ju förstå att folk inte tycker den är så söt". Alltså jag förstår vad det är du försöker säga men det lät ganska dumt. Varför skulle man förvänta sig att folk inte tycker hunden är fin för att den är hårlös? Gäller samma sak med den håriga varianten? För att det är ju fortfarande en nakenhund som man borde förstå att folk inte tycker är söt, eller?

  SvaraRadera