Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 7 september 2010

Vad drömde du

Till: Mamma
Sms: Jag kunde inte sova i natt så jag smygtittade på dig när du sov. Så rörde dig mycket och gnyde lite. Drömde du att du hade sex?
Svar: Först så minns jag inte vad jag drömde sen så tycker jag det är obehagligt när ens son tittar på en när man sover. Jag vill inte att du gör så igen.

Förklaring: Min mamma vill inte att min tjej sover hos oss på vardagar då jag skall upp i skolan dagen efter. Så hon trodde verkligen att det var till henne smset var och inte till Frida min tjej. Jag tyckte allt var så pinsamt så jag vågade inte berätta att jag skickat fel.

Felsms.com

 

7 kommentarer:

 1. Ofta man inte berättar ;o

  SvaraRadera
 2. För att det är inte alls värre/jobbigare att låta din morsa tro detta än att förklara sig ur .....

  SvaraRadera
 3. Det borde väl ha blivit mindre pinsamt om du sa att du skickat fel?? Fan att ha en tanke nu hela tiden om att din mamma tror att du tittar på henne när du sover.

  SvaraRadera
 4. Du vågade inte berätta att du skickat fel? Då blir ju allt ännu hemskade och pinsammare. Idiot.

  SvaraRadera
 5. Hahah det blir ju VÄRRE om man inte berättar?

  SvaraRadera
 6. Tror insändaren bor i tvärtomlandet.

  SvaraRadera
 7. Din mamma tror nog att du lider av gravt Oidipuskomplex.

  SvaraRadera