Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 14 september 2010

Vilka fantasier

Till: Pappa
Sms: Ikväll vill jag förverkliga din fantasi. Kom in i mitt sovrum på en gång, klä av dig och sätt dig på stolen. Därefter kommer jag smyga upp bakom dig, binda fast dig och onanera framför dig. Sedan vill jag att du tar din hårda kuk i handen och runkar ur all sperma i mitt ansikte. Jag saknar dig och jag lovar att det här aldrig kommer ut /Kåt och våt
Svar: Ni får ha så kul Nina! Jobbar över ikväll /Pappa

Förklaring: Det här skulle till mitt ex som jag hade väldigt bra sex med men han hade träffat en ny och jag lovade därför hålla tyst. Vi kunde inte sluta träffas helt enkelt. Fast min familj visste inte om att det var slut mellan oss. Vi blev ihop sen igen och pappa som tur nog har humor tog det som tur var inte på allvar och förstod att det var felskickat. Pinsam som han är frågade han exet om han haft en trevlig kväll dagen efter.

Felsms.com

5 kommentarer:

 1. haha jag skulle fan ha dött om jag var hon x'D

  SvaraRadera
 2. hahahaha skön farsa

  SvaraRadera
 3. ÄR det verkligen riktigt. Ja menar kan det verkligen gå så här fel.Om det nu har det så tycker jag väldigt synd om dig

  SvaraRadera
 4. Det där är en skön farsa! xD
  Skulle definitivt flyttat direkt!!

  SvaraRadera
 5. Oh and i forgot,hrmm,MY EYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

  SvaraRadera