Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 15 september 2010

Vill inte se dig

Till: Jesper vän
Sms: Alltså vafan håller du på med? Är du helt sjuk i huvudet :s du kan aldrig ha älskat mig eftersom du låg med min bästa vän igår.... hur fan kunde du göra såhär mot mig när du vet att jag fortfarande har känslor för dig?! Fyyyfan.. vill ALDRIG mer se dig.
Svar: Hehe, tror du har skickat lite fel nu gumman :) vet att ditt ex också heter jesper så jag tror inte det där var till mig. Eller? :o kram

Förklaring: Haha nä det var verkligen inte till min vän jesper :p utan det skulle till mitt ex jesper, som aldrig fick det där smset och fortsatte att prata normalt med mig, och när han märkte att jag ignorerade han totalt tror jag att han fattade att jag visste om det, och jag är verkligen inte vän med min "bästavän" längre inte exet för den delen heller..

Felsms.com

19 kommentarer:

 1. men han var ju ditt ex? :S då kan du väl inte bestämma vem han får ha sex med?

  SvaraRadera
 2. Varför är du inte vän med din "bästa vän" längre? Framgick inte..

  SvaraRadera
 3. kan du inte läsa eller ? det framgick tydligt eftersom de va "bästa vännen" som hade sex med exet....

  SvaraRadera
 4. Varför? Du blir lidande...
  Ta ett råd från någon som är äldre och visare: Bry dig inte om vem som kör din bil när du sålt den!

  SvaraRadera
 5. Anonym 20:34: För att hennes "bästa vän" låg med hennes ex?

  SvaraRadera
 6. Fan vad omogen du är. Är du fjorton? Får ni ha sex?

  SvaraRadera
 7. Anonym 20:34:
  Troligtvis för att hennes "bästa vän" låg med hennes pojkvän.

  SvaraRadera
 8. Öh, har jag fattat det rätt här.. Du sa alltså upp din vänskap med din bästa vän, för att hon hade sex med ditt ex, alltså en person som du inte är i ett förhållande och har sex med. Alltså så är inte ditt ex otrogen med din bästa vän. Bestämmer du då vem din bästa vän får/inte får ha sex med för att fortsätta vara din bästa kompis o.O

  SvaraRadera
 9. Hon hade ju fortfarande känslor kvar för honom..

  SvaraRadera
 10. Ofta ingen fattar vrf hon vart sur? Man har inte sex med kompisars ex! Oskriven regel som måste följas

  SvaraRadera
 11. Man behöver inte vara fjortis för att bli arg om ens ex och bästa kompis legat med varann, speciellt om man fortfarande har känslor kvar för exet och de vet om det. Jag skulle aldrig göra så mot en kompis/ett ex och jag skulle bli jätteledsen om någon gjorde så mot mig. Skulle ni fortsätta umgås med er bästa kompis om han/hon låg med ditt ex som du fortfarande har känslor för?

  SvaraRadera
 12. Det finns en oskriven regel som faktiskt säger att man ligger inte med kompisars ex.

  SvaraRadera
 13. shit va folk ska vara sa kansliga, buhu , ni ar itne ihop ! du ska skita i med vad&vem den liggger med. aven om du har kanslor kvar sa kan du inte gora sa mycket av det hela anda eller ..

  SvaraRadera
 14. Shiiit, fan vad ni alla inte kan tänka :)
  Det finns en oskriven regel bland oss TJEJER, nej, inte fjortisar, TJEJER. Man ligger inte med sina bästa vänners ex. That's it.

  SvaraRadera
 15. Varför inte? Jag har liggat med ex's bästa vän, vi är alla goda vänner nu.

  SvaraRadera
 16. Uuh fyfan, har varit i samma sits. Man känner sig enormt sviken av sin "bästis". Men det ligger ju en historia bakom det hela också, om man nyligen gjort slut bl a. Kram

  SvaraRadera