Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 9 oktober 2010

Ägg eller nåt

Till: Pojkvännen
Sms: Idag hånglade jag för första gången med min pojkvän, det var så himla äckligt. Hans andedräkt stank skit, som om att han att ätit ägg eller nått innan och han stoppade in tungan för mycket så jag trodde att jag skulle kvävas. Tycker du att jag ska göra slut?
Svar: Okej, tack för den.. det är slut.

Förklaring: Sms:et skulle till min bästa vän. Men kom till pojkvännen, det blev lite tokigt. Nu har vi ingen kontakt längre men vet att han inte har haft tjej på ett tag..
Oups.... :/


Felsms.com

25 kommentarer:

 1. hahaha ni kan inte vart äldre än 12 år?

  SvaraRadera
 2. Det enda roliga med detta är att ni såg er själva som ett par långt innan ni hånglat.

  SvaraRadera
 3. Hur gammal är du?
  "Ska jag göra slut?" Ge honom kritiken först lite snällt så kanske han kunde ha bättrat sig.

  SvaraRadera
 4. Du kanske skulle pratat med honom om det istället för att säga det till en kompis? Nu fick han ju i och för sig reda på det, men det var ändå ett felsms.

  SvaraRadera
 5. Men jösses. Snorunge. Har du ingen talförmåga? Varför inte berätta för pojkvännen hur man vill ha det istället? Så NI får det som NI vill ha det. Du förtjänar inte bättre hångel.

  SvaraRadera
 6. Inte undra på att det finns krig...

  SvaraRadera
 7. Sjysst ^^

  alla har vi väl dålig andedräkt ngn gång, du kan fan inte vara gammal om du är så omogen...:P

  SvaraRadera
 8. du är sämst. nuff said

  SvaraRadera
 9. Men på allvar, hur ofta frågar man sin kompis s
  om man ska göra slut med sin pojkvän bara för att han hade lite dålig andedräkt? Han ksk glömt borsta tänderna eller nåt? Låter som nåt en 12, 13åring skulle fundera över. Och btw, att han körde in tungan så mycket.. vad spelar det för roll? Om det var eran första kyss så är det ganska självklart att den inte är så jättebra. Ingen första kyss är helt felfri eftersom man är två olika människor som båda är nervösa. Skärp dig för fan!

  SvaraRadera
 10. haha är du typ 13 eller ?

  SvaraRadera
 11. Du är fan dum i huvudet. Man gör inte sluta bara för att man inte kan hångla

  SvaraRadera
 12. + Att ALLA hånglar/kysser på olika sätt. Man gör som man själv tycker om och duger inte det så kan man ju alltid lösa det på ett eller annat sätt genom att prata om det, så det där med tungan var bara jävligt töntigt. Säg till honom att han inte ska använda för mycket? Så svårt är det inte.

  SvaraRadera
 13. Jag tycker ägg är gott, men jag tror inte att jag smakar ägg.... Prova mig?!

  SvaraRadera
 14. Jag gillar ägg! Men jag tror inte att jag smakar ägg! Prova mig?!

  SvaraRadera
 15. Hej jag är också 13år liksoooommmm

  SvaraRadera
 16. tips: testa hångla med snubben INNAN ni blir tillsammans nästa gång. så vet du om han är nåt att ha. för det är nämligen så man gör när man är över 12 år.

  SvaraRadera
 17. fett omoget att göra slut för en sån sak :s

  SvaraRadera
 18. Den e nice asså, jag skrattade.

  SvaraRadera
 19. Anonym #19 - Man hånglar inte med någon för att se om den personen är något att ha, vad fan tänker du med? Är man kär så spelar i stort sett ingenting roll, man blir för fan inte tillsammans med någon för att han/hon har bra andedräkt eller är bra på att hångla. Jävla tard, du om någon vet ju verkligen inte hur det är.

  SvaraRadera
 20. Anonym 10 oktober 2010 19:59 : mitt tips var bara att hångla med personen innan man blir tillsammans. något som jag tror är ganska oundvikligt att man gör om man är över 12 år som sagt. inte många som skulle räkna sig att vara tillsammans om man inte ens kysst varandra, när man blivit äldre än "får jag chans på dig"-stadiet. och jo, det spelar roll, för om man inte klickar på alla olika plan, t.ex. hångel och sexuellt, och absolut inte står ut med att kyssa varandra, så har inte förhållandet en chans ändå. man kommer inte vara attraherad av varandra länge till om man inte står ut att kyssa personen. svårare än så är det inte.

  SvaraRadera
 21. Haha anonym 19:59 , hur gammal e du som orkar aggra på sånt? bra att du har koll (y) haha tönt

  SvaraRadera