Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 4 oktober 2010

Alltid för full

Till: Vän Elsa
Sms: Jag vet att det kanske är taskigt att säga så här men jag tycker att det är lite pinsamt att festa med Elsa. Hon blir alltid för full och så blir hon så stökig. Så jag hoppar nog över nu när hon skall med. Men ha det superroligt ni. /Jasmine
Svar: ha det roligt hemma där du platsar.

Förklaring: Jag skulle skicka till Elsas gemensamma vän men skickade till Elsa själv. Jag skämmdes så mycket men det kanske var bra att hon fick reda på vad jag tyckte. Hon har inte ringt mig en ända gång efter det här.

Felsms.com

3 kommentarer:

  1. men va fan, borde hon inte tänka lite istället när hon får reda på något sånt? Tjejer är så känsliga...

    SvaraRadera
  2. hon kanske inte hör av sig för att du stavar så dåligt?

    SvaraRadera
  3. Jag kan förstå att man inte orkar gå på fest med någon som inte kan dricka ansvarsfullt; det är besvärligt. Det är också lite därför jag är helnykterist, folk som super är vidriga. (Synd att Sverige är en supa-kultur.)

    SvaraRadera