Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 19 oktober 2010

Äntligen ledig

Till: Tjejen jag dejtade
Sms: Hej. Äntligen ledig.Har du haft en bra dag? Ska jag Avsluta din dag med min kära tunga då? ;)
Svar: Vaa??? Jag gick ju precis hemifrån? Otrogen redan?


Förklaring: Var tsm med en tjej och det var vår första natt tillsammans. När hon skulle dra så skickade jag sms till min KK. Skickade tydligen fel till tjejen jag dejtade :( hon hörde aldrig av sig igen

Felsms.com

13 kommentarer:

 1. shit vilken hora..

  SvaraRadera
 2. ...Är du typ efterbliven?._. Det är killar som du som gör att vissa tror att alla killar är svin.

  SvaraRadera
 3. som man bäddar får man ligga

  idioter det finns

  SvaraRadera
 4. Vad konstigt då. Dumjävel.

  SvaraRadera
 5. Förstår varför hon inte hörde av sig..!

  SvaraRadera
 6. Dejtar man är man inte tillsammans ju! Han gjorde inget fel.

  SvaraRadera
 7. Gå och dö din jävla idiot.

  SvaraRadera
 8. Låter som nått mitt ex(E.R) skulle gjort... Han var otrogen påengång och fortsatte gå bakom min rygg hela vårt förhållande...Nu datear han en yngre tjej men tror han fortfarande inte lärt sig vad trohet är så hoppas hon ser till att de använder skydd iallafall... för det gör inte han...

  SvaraRadera
 9. #2 Kisse. du är fan sjuk, dom flesta som skickar otrohetsmess här på felsms det är till 90% tjejer förstår inte hur som du säger "vi killar" får ryktet om otrohet.

  SvaraRadera
 10. Anonym 20:31, What, hur motsäger det jag skrev? jag skrev att han var ett pucko som gav killar dåligt rykte? Hur gör det inte tjejerna som skriver samma sak, till puckon? Läs vad jag skriver istället.
  Och snälla, sätt ut komman och punkter så man förstår vad du skriver.

  SvaraRadera
 11. Anonym 19 oktober 16:55: "Dejtar man är man inte tillsammans ju! Han gjorde inget fel."

  ...Fast å andra sidan, dejtar man så vill man väl satsa på något seriöst? Och genom att gå bakom ryggen på tjejen på det sättet är man väl så oseriös man kan bli. Förutom om det hade varit ännu fler personer inblandade då men det är en parantes.

  Så jag tycker hon gjorde helt jävla rätt som inte hörde av sig sen!

  SvaraRadera
 12. På ett ställe står det att de e tsm å på ett annat att de dejtar , hur ska han ha de?:S

  SvaraRadera